Tiende Beursvloer De Ronde Venen op 5 november 2020

24 juli 2020

Op donderdag 5 november is er voor de tiende keer een Beursvloer in De Ronde Venen. Bedrijven en maatschappelijke organisaties zijn van harte uitgenodigd mee te doen. Het doel is mooie matches maken die Rondeveense organisaties vooruit helpen.
De negen beursvloeren zorgden gezamenlijk  voor maar liefst zo’n 700 vervulde wensen.

Door mee te doen aan de Beursvloer kunnen bedrijven iets waardevols betekenen voor lokale organisaties en daarmee hun maatschappelijke betrokkenheid tonen. De maatschappelijke organisaties krijgen een steuntje in de rug en bieden op hun beurt een tegenprestatie. Het resultaat: matches die winst opleveren voor iedereen! Zoals gebruik van een ruimte in ruil voor een schoonmaakklus, advies in ruil voor een workshop en flyers in ruil voor culturele hapjes.

Veiligheid hoog in het vaandel
“Dat de handel plaats vindt op een veilige manier staat voor ons buiten kijf” laat Ronald Meijer, voorzitter van De Rondeveense Uitdaging weten. ”In de huidige situatie is het letterlijk bij elkaar steken van de koppen niet meer mogelijk en dus zal het anders moeten. De organisatie gaat er weer iets moois van maken. Hoe dat er uit ziet horen jullie binnenkort. Bedrijven en maatschappelijke organisaties kunnen met een gerust hart meedoen ”