Tiende Beursvloer De Ronde Venen naar voorjaar 2022

26 oktober 2021

Om de tiende Beursvloer De Ronde Venen helemaal te laten stralen, vindt deze jubileumeditie plaats in het voorjaar van 2022, wanneer de ergste gevolgen van corona voor ondernemers en organisaties achter de rug zijn. Zoals altijd gaan we voor een mooi, fysiek evenement waar matches tot stand komen tussen organisaties met een vraag en ondernemers met een aanbod.

De Beursvloer De Ronde Venen staat bekend als een feestje waarop iedereen het beste met elkaar voor heeft. Zo moet zeker onze tiende editie eruitzien. Door de Beursvloer volgend voorjaar te houden, krijgt iedereen de tijd om de draad weer op te pakken, matches te realiseren die wegens corona nog niet uitgevoerd zijn en nieuwe plannen te maken. Een mooiere start van ons tweede Beursvloerdecennium kunnen we ons niet voorstellen.

Beursvloer De Ronde Venen is een project van De Rondeveense Uitdaging. De Rondeveense Uitdaging bemiddelt tussen het bedrijfsleven en lokale, maatschappelijke en sociale initiatieven met als doel samenwerking tot stand te brengen en de samenleving vooruit te helpen. Voor actuele informatie kunt u terecht op www.derondeveenseuitdaging.nl.