“Het is niet alleen maar halen, maar ook brengen”

04 februari 2020

Aan het woord is John Reurings van ReVe Bestrating en Tuinaanleg. Hij deed voor de eerste keer mee aan de Beursvloer De Ronde Venen en maakte meteen een XXL match met  Inloophuis ’t Anker. Met zijn team zorgde hij ervoor dat de verzakte, onveilige binnenplaats werd opgehoogd en voorzien van grind en split zodat de gasten van ’t Anker er weer heerlijk kunnen vertoeven.

“Op de Beursvloer hadden wij elkaar vrij snel gevonden” zo laat hij weten. Een geschikte plek zoals ’t Anker, waar mensen met kanker ervaring kunnen uitwisselen met lotgenoten, is belangrijk en spreekt mij erg aan. Bovendien was het een perfecte match omdat de klus helemaal bij ons past. Het is niet alleen maar halen, maar ook brengen en op deze manier dragen wij graag ons steentje bij.”

Huub van Bemmelen van Inloophuis ’t Anker is blij met het resultaat. “De hele klus werd supersnel en binnen één dag geklaard” zo zegt hij. ”Onze gasten zijn heel enthousiast over de vernieuwde patio. Zij kunnen al heel snel heerlijk buiten in het zonnetje zitten zonder dat ze een kou oplopen want de binnenplaats is nagenoeg winddicht.”