“Bij Brabebo staat Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen hoog in het vaandel!”

04 oktober 2019

Het team van Brabebo werd maandagochtend verrast met de Hema Beursvloertaart van de Week. Als trouwe deelnemer aan de Beursvloer De Ronde Venen waren zij dit keer de gelukkige winnaar. De taart werd hen overhandigd door René Hoogterp, bestuurslid van de Rondeveense Uitdaging.
“Bij ons staat maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel” zegt Gerry Bras, eigenaar van Brabebo. “Juist die lokale betrokkenheid, dicht bij huis, maakt het zo leuk en tastbaar. Wij hebben in het verleden leuke matches gemaakt die energie en verbinding geven.”
Brabebo is een autodemontage bedrijf, waar de auto voor 98.6 % wordt gerecycled. Auto onderdelen die aan kwaliteitseisen voldoen, gaan een nieuw leven tegemoet. Overige materialen worden via recycling opnieuw gebruikt.

Brabebo is een van de vele bedrijven die zich hebben aangemeld voor deelname aan de Beursvloer op 10 oktober 2019.
Wilt u als vereniging of stichting kans maken op het aanbod van bedrijven? Schrijf u dan in en bedenk een originele tegenpresentatie.

De Beursvloer is volgende week donderdag 10 oktober van 16.30 tot 18.00 uur in het Gemeentehuis in Mijdrecht. Meer informatie en aanmelden? Kijk op www.derondeveenseuitdaging.nl