‘Als mens voelt dat gewoon goed’

28 april 2020

Hij deed voor de eerste keer mee en maakte meteen een XXL-match. Paul den Ouden van Den Ouden Vloer Wand en Raamdecoratie leverde maar liefst 80 m² laminaatvloer voor een gezin dat momenteel door GezinsBuddy ondersteund wordt.

“Ons bedrijf is sociaal begaan met de regio. Meedoen aan de Beursvloer brengt je gemakkelijk in contact met organisaties. Samen met andere ondernemers kijk je wat je voor hen kunt betekenen. Wij willen graag ons steentje bijdragen. Als mens voelt dat gewoon goed”, vertelt Paul den Ouden. “De match met GezinsBuddy was dan ook snel gemaakt en het gesprek dat volgde voelde zo goed, dat uiteindelijk alle wensen zijn ingevuld.”

Vanwege hevige allergieën van de jongste dochter in het gezin dat GezinsBuddy ondersteunt, was het noodzaak dat de oude vloerbedekking vervangen werd door laminaat. En daar vonden beide partijen elkaar tijdens de Beursvloer. Angela Strubbe van GezinsBuddy: “De match met Den Ouden was fantastisch! De nieuwe vloer gaf de moeder zoveel positiviteit dat ze meteen ook alle wanden is gaan sauzen. Ze is heel blij met de vloer omdat dit een positief effect heeft op de gezondheid van haar dochter. Daarnaast voelt het alsof de woning eindelijk weer haar eigen plek is geworden. De impact van de match is groot en dus superleuk!”.