Werkwijze

Dynamische markt
Met een slag op de beursgong komt de Beursvloer tot leven. Anderhalf uur lang zoeken vertegenwoordigers van Maatschappelijke Organisaties hét bedrijf of dé organisatie die hen aan die felbegeerde spullen, adviezen of menskracht gaat helpen. Ze stellen zich aan de andere partij voor en proberen deze te interesseren voor hun missie. Hoekmannen of -vrouwen brengen partijen bijeen. Iedereen praat met iedereen.

Goedkeuring
Wanneer een contact tussen een bedrijf en een Maatschappelijke Organisatie leidt tot een gewenste samenwerking wordt een matchformulier door beide partijen ingevuld. Vervolgens laat men deze vastleggen door een notaris en een accountant.

Hoekmannen/-vrouwen
Tijdens de Beursvloer zijn hoekmannen en -vrouwen actief. Zij kennen het Rondeveense bedrijfsleven van haver tot gort en weten precies wie er deelneemt en wat de hulpvragen zijn. De hoekmannen en -vrouwen helpen bij het leggen van contact en zorgen voor ondersteuning tijdens het matchen.

Match
Als vrager en aanbieder na onderhandeling tot een samenwerking komen, dan is er een match! Afspraken maken over de afhandeling van de ‘deal’ is een essentieel onderdeel. Als de match officieel is vastgelegd krijgen beide partijen een kopie van de overeenkomst.

Foto
Altijd leuk om de samenwerking ook op beeld vast te leggen! Deze kunt u vervolgens inzetten op Facebook, Twitter of uw website.

De Fondsenkamer
Heeft u als maatschappelijke organisatie voor bepaalde wensen nog geen succes gehad op de Beursvloer, dan kunt u de mogelijkheden bespreken om deze wens via een fonds gerealiseerd te krijgen.
Voor informatie kunt u terecht in De Fondsenkamer. Wie weet, lukt het u uw creatieve en originele wens te matchen met de mogelijkheden van de aanwezige fondsen en serviceclubs.

 

Infografic werkwijze Beursvloer