Ter inspiratie een totaaloverzicht van gemaakte matches

Overzicht Matches Beursvloer De Ronde Venen oktober 2019

Overzicht Matches Beursvloer De Ronde Venen maart 2018

Overzicht Matches Beursvloer De Ronde Venen 9 juni 2016

 

Mooie voorbeelden


Nieuw logo voor Fotoworkshop De Ronde Venen in ruil voor fotoshoot

Hun 20 jarig jubileum was een mooie aanleiding voor een nieuw logo. De marketingafdeling van Walraven B.V. bleek ook over deze ontwerpkwaliteiten te beschikken, en zo was deze klik tijdens de Beursvloer een feit. De tegenprestatie was een fotoshoot in de fabriek van Walraven B.V.

 

Professionele organisatie-video in ruil voor PR

Niet alleen werd het 5-jarig jubileumfeest van Stichting Samen Sterk voor Kinderen op film vastgelegd. Ook leverde de match met Roadworks hen als extra bonus een professionele organisatie-video op, waarin alle facetten van het werk van de stichting belicht wordt. Een onverwachte match die veel voor de stichting betekent.

 

 

Tuinontwerp in ruil voor gebruik locatie

Zideris had behoefte aan meer parkeerplaatsen en zo kwam het dat Dorosé Styling in dit proces zou meedenken en een schets zou maken voor hun voortuin.Het tuinontwerp dat door haar werd gemaakt is vervolgens uitgevoerd door Kansis Groen.
Als tegenprestatie mag Chantal van Dorosé Styling voor een workshop of presentatie gebruik maken van de dagbestedingsruimte van Zideris.

 

Prachtige muurschilderingen in ruil voor uitgebreide lunch

Voor het aankleden van de muren in Amerpoort Vinkenoord werden een 6-tal prachtige muurschilderingen gemaakt door Alize Engel van Cre-Alize. Als tegenprestatie werd haar gezin tijdens Pasen getrakteerd op een heerlijke lunch bestaande uit allerlei lekkere hapjes die door Berry, Tim en Charlotte werden verzorgd.

 

Website in ruil voor beschikbare workshopruimte

De Ideeën Werkplaats wilde beter zichtbaar zijn als platform voor inwoners met ideeën om hen op weg te helpen in het kunnen realiseren van hun idee. Een website was daarvoor de aangewezen oplossing. Zaat’s Idee leverde een prachtige website die geheel beantwoordt aan de wensen van de Ideeën Werkplaats.

 

Afdak voor duofiets

Een duofiets hoort wel beschut te staan, en dus ging Zideris op zoek naar een bedrijf die dat voor hun kon realiseren. Woningbouwvereniging GroenWest zorgde er vervolgens voor dat die wens in vervulling ging en leverde een prachtig overdekte stalling.

 

 

 

Ontwerp, spandoek en rolbanner voor Veenshuttle

Een mooi welkom voor bezoekers aan hun wedstrijden en toernooien. Dat was de wens van de jubilerende badmintonvereniging. Hiervoor waren verschillende matches nodig. Chantal van Zaat’s Idee leverde het ontwerp en Mijnreclamevlag.nl en HCM zorgden voor een mooi spandoek en rolbanner. Deze werden bij de opening van het feest onthuld.

 

 

Workshop Social Media in ruil voor appeltaart

Ook de bewoners van Amerpoort,  locatie Prins Bernhardlaan, gebruiken regelmatig Social media. Voor hen was er een workshop met wat je wel en niet moet doen op Facebook, Instagram, Twitter etc. Deze workshop werd verzorgd door Jan Posdijk van Posdijk Marketing Synthese en  Know How To Grow.
Deelnemers Jessica, Michèle en Marloes zorgden voor een heerlijke appeltaart als tegenprestatie.

 

Laptop voor De Veenlopers in ruil voor clinic Zilveren Turfloop

Door een match te sluiten met Feka kregen De Veenlopers een afgeschreven goed werkende laptop.
Hun tegenprestatie was een clinic voorafgaand aan de Zilveren Turfloop.

 

 

Nieuwe website in ruil voor workshop

Als trouwe deelnemer aan de Beursvloer wist stichting ‘samen sterk voor kinderen’ ook nu weer enkele matches te maken. Niet alleen werd door Switch Reclamebureau een nieuwe huisstijl ontworpen, ook ging Titus Hageman van G6diensten voor hen aan de slag met een schitterende website.

 

 

Busvervoer in ruil voor badmintonclinic

Dankzij een match met Brabebo konden de jeugdleden van Badminton Vereniging Veenshuttle met de bus naar het Yonex Dutch Open in Almere waar de beste spelers uit binnen- en buitenland aanwezig waren. Met een geslaagde clinic voor de medewerkers van Brabebo als tegenprestatie.

 

 

Warme jasjes in ruil voor een lunch

Bij nacht en ontij staan de vrijwilligers van stichting Thuis Sterven klaar voor hun medemens. Om ze niet de kou in te sturen werd een match gesloten met d’Hersigny Textiles, die resulteerde in warme, met naam bedrukte, kleurige soft shell jasjes voor het team van vrijwilligers.