Voor wie opent u uw deur?

07 november 2016

Elk jaar pakt De Uitdaging één maatschappelijk probleem aan. Dit jaar helpen we mensen in een kwetsbare situatie aan een kennismaking of stage in het bedrijfsleven. Een simpele ontmoeting of een korte stage kan voor hen een groot verschil maken. Nog dit jaar willen alle uitdagingen in Nederland gezamenlijk 1.000 matches (verbindingen) maken tussen bedrijven en mensen die zoeken naar een stage, werkervaringsplek of een simpele ontmoeting.

Talent Tour
Met het project de Talent Tour, dat De Rondeveense Uitdaging samen met Vluchtelingenwerk Midden Nederland organiseert, willen wij statushouders in contact brengen met het Rondeveense bedrijfsleven. Doel: het bedrijfsleven stelt een statushouder in staat een eerste stap te zetten richting baan in eigen professie. Het gaat om een eerste kennismaking met iemand uit dezelfde beroepsgroep zodat ervaringen kunnen worden uitgewisseld en contacten worden gelegd. En wie weet is er wel een klik…

Verleg uw grens
Door als ondernemer of organisatie mee te doen aan deze Talent Tour krijgt u ongekend talent aangereikt, geeft u uiting aan uw maatschappelijke betrokkenheid en verlegt u letterlijk grenzen.
De eerste beroepen van statushouders die deelnemen zijn bekend t.w. schilder, leerkracht ICT, onderhoud ICT, ingenieur olie transport, ober en fotograaf.

Voor wie opent u uw deur?
Op 22 november van 16.00 uur – 18.30 uur vindt de Talent Tour plaats.
Bent u een Rondeveense ondernemer of professional en wilt u zich aanmelden? Dat kan via info@derondeveenseuitdaging.nl
Voor aanvullende informatie kunt u contact opnemen met Rietje Beeren, maatschappelijk coördinator, 06 24808958.

Foto: Michael Hartwigsen