Wilt u iets terugdoen voor De Rondeveense Uitdaging én een leuke dag beleven?

17 mei 2017

Dat kan tijdens de Rabo Fietstocht van Rabobank Rijn en Veenstromen. Fiets met ons mee en sponsor daarmee niet 1 maar meerdere lokale verenigingen en stichtingen!

Rabobank Rijn en Veenstromen organiseert op zaterdag 10 juni wederom de jaarlijkste fietstocht waarmee geld bij elkaar gefietst wordt voor een lokale vereniging of stichting. Er zijn routes van 12, 30 en 100 kilometer waar maximaal €1.500 voor een doel mee behaald kan worden.

Door De Rondeveense Uitdaging te kiezen om uw bij elkaar gefietste bedrag aan te doneren, sponsort u niet 1, maar meerdere lokale verenigingen en stichtingen. De Rondeveense Uitdaging gebruikt deze opbrengst om vragen van lokale maatschappelijke organisaties te matchen aan bedrijven die de benodigde middelen of diensten kunnen leveren.
Fiets daarom mee voor deelnemersnummer 36, het nummer van De Rondeveense Uitdaging.

Routes door het Groene Hart
Voor de Rabo Fietstocht zijn meerdere mooie fietsroutes uitgezet door het Groene Hart. U kunt zelf kiezen welke route u wilt fietsen. Met een lengte van ongeveer 30 kilometer zijn de routes goed te doen, ook als u geen geoefend fietser bent. Wilt u 60 kilometer fietsen? Dit kan door twee routes van 30 kilometer te fietsen. U ontvangt dan ook twee keer dit bedrag. Dit jaar is er weer een speciale gezinsroute van 12 kilometer. U kunt starten tussen 9.00 en 16.00 uur bij een van de vijf startpunten. Dat zijn: Rabobankkantoor in Woerden, Rabobankkantoor in Bodegraven, Rabobankkantoor in Mijdrecht, Gasterij Milandhof in Zegveld en vanaf het Kerkplein in Kockengen. Het is mogelijk om overal op de uitgepijlde routes te starten. Op de route komen we een aantal stempelposten tegen, maar ook leuke plekjes om te bezoeken of wat lekkers te eten.

Fiets ook mee!
Heeft u er al zin in? Fiets dan gezellig mee! En mobiliseer meteen uw gezin, vrienden, buren, opa’s en oma’s. Iedereen is welkom. Gezellig een dagje fietsen en tegelijk geld verdienen voor onze vereniging, stichting of school. Of voor De Rondeveense Uitdaging! U doet toch ook mee?

 

Foto Michael Hartwigsen