“Ik werd hier echt blij van “

05 april 2019

Aan het woord is Alize Engel, van Cre-alize over de beursvloermatch met Amerpoort Vinkenoord. Ze noemt zichzelf een alleskunstiger en heeft maar liefst drie etages in de woongroep voor jongeren met een verstandelijke beperking, voorzien van elk twee muurschilderingen. Zo verschenen maar liefst 6 prachtige werken op verschillende muren. “Het was wel een bijzondere match. Er was een prettige sfeer waarin snel vrienden werden gemaakt. Dit is iets goed doen voor de gemeenschap, ik kreeg hier echt een warm en blij gevoel van. De mensen kunnen hier nog lang van genieten”.

“De bewoners van Vinkenoord zijn enthousiast en heel erg tevreden met het resultaat” zo laat Berry Verkuil  weten. “Het was echt een hele goede match. Er was een natuurlijke interactie tussen Alize en de bewoners. Zo zijn alle dieren die de bewoners graag in de muurschildering wilden zien ook daadwerkelijk daarin verwerkt. Ze gaan ons niet snel vervelen”.

Volgens Alize kun je met een muurschildering een lelijke hoek, schutting, muur en zelfs een buitenterras mooi opvrolijken. Neem een kijkje op haar website www.cre-alize.nl, waar naast haar andere werken, ook de zes muurschilderingen (4 seizoenen, Afrika en jungle) te bewonderen zijn.

Als tegenprestatie werd haar gezin tijdens Pasen getrakteerd op een heerlijke lunch bestaande uit allerlei lekkere hapjes die door Berry, Tim en Charlotte werden  verzorgd.
“Iets terugdoen voor de samenleving spreekt mij wel aan. Daarom doe ik op 10 oktober weer mee aan de Beursvloer” aldus Alize.

 

Foto: Mieke van’t Schip- de fotovrouw