“Iemand helpen is altijd mooi”

10 mei 2019

Zo laat Chantal Honing van Dorosé Styling weten. Haar bedrijf houdt zich bezig met persoonlijke styling voor huis en tuin en verbindt binnen met buiten. Het gaat goed en dus wilde ze graag iets terugdoen voor de samenleving. Zo besloot ze voor de eerste keer mee te doen aan de Beursvloer, niet goed wetende wat ze kon verwachten. “Er was een goede sfeer, alles ging heel spontaan en zo kwam ik in gesprek met Naomi Wahlen van Zideris. We hadden een klik, met een mooie match als gevolg” aldus Chantal.

Zideris had behoefte aan meer parkeerplaatsen en dus werd overeengekomen dat Dorosé Styling in dit proces zou meedenken en een schets zou maken voor hun voortuin. Naomi Wahlen: “Het was een fijne samenwerking. Chantal is erg meedenkend en enthousiast. Zo is er een mooi tuinontwerp door haar gemaakt dat door Kansis Groen (voorheen Pauw Bedrijven) wordt uitgevoerd. Hoe mooi is dat!”. Het ontwerp is te bekijken op www.dorosestyling.nl/opdrachten/

Als tegenprestatie mag Chantal van Dorosé Styling voor een workshop of presentatie gebruik maken van de dagbestedingsruimte van Zideris. Zij heeft de Beursvloer vooral als heel leuk en positief ervaren. “Iets goed doen, geeft een goed gevoel’.

 

 

Foto: Mieke van’t Schip- de fotovrouw