Hier word zelfs ik een beetje stil van

07 september 2018

Aan het woord is Mirelle Valentijn van Stichting Samen Sterk voor Kinderen. Eén van de matches die zij maakten tijdens de Beursvloer vond plaats nog net voordat de handel werd gesloten. Het is voor hen de meest betekenisvolle match gebleken.

Dit jaar bestaat de stichting 5 jaar en het plan was om dit te vieren met een heus feestje voor alle kinderen die hun programma volgen, samen met hun vriendjes en ouders. En wat zou het dan leuk zijn als een impressie van dit feestje vastgelegd zou worden op film. Dus werd er tijdens de Beursvloer een match gesloten met René Hoogterp van Roadworks, die tijdens het feestje op 23 mei j.l. alles heeft vastgelegd. Aan het feestje zelf leverden verschillende organisaties een bijdrage en zo had de stichting meteen een mooie tegenprestatie voor al deze organisaties.
Maar het mooiste moest nog komen. René had nog een verrassing: een organisatie-video voor Stichting Samen Sterk voor kinderen waarin alle facetten van hun werk belicht worden. Met deze video kunnen ze aan iedereen laten zien wat ze allemaal doen en wat het betekent voor de kinderen en hun ouders. ”Hier word zelfs ik een beetje stil van. Dit is zo’n mooi cadeau! Het betekent heel veel voor ons” aldus Mirelle.

Heeft u ook gerealiseerde beursvloermatches? Laat het ons weten via info@derondeveenseuitdaging.nl