“Het ruilprincipe van de Beursvloer spreekt mij enorm aan, daarom doe ik weer mee!”

06 september 2019

Op 10 oktober vindt de negende Beursvloer De Ronde Venen plaats in het gemeentehuis in Mijdrecht. Hét ontmoetingsmoment voor bedrijven en maatschappelijke organisaties.

Aanmelders maken iedere week kans op een overheerlijke Beursvloertaart van de Week. De eerste taart werd gewonnen door Alize Engel van Cre-alize. Vorig jaar deed zij voor de eerste keer mee aan de Beursvloer en maakte verschillende matches met CHAZZ, Amerpoort en Stichting Samen Sterk voor Kinderen.  Op de vraag waarom zij nu weer meedoet aan de Beursvloer, geeft ze als antwoord: “Het ruilprincipe van de Beursvloer spreekt mij enorm aan. Op die manier kan ik mijn talenten inzetten voor de samenleving.” Dat haar talenten goed van pas kwamen, is o.a. te zien in de prachtige muurschilderingen die ze heeft gemaakt voor Amerpoort.

Wilt u ook een overheerlijke Beursvloertaart van de Week winnen én meedoen aan de Beursvloer op 10 oktober van 16.30 tot 18.00 uur in het Gemeentehuis in Mijdrecht? Schrijf uw bedrijf, vereniging of stichting dan snel in. Hoe sneller u inschrijft, hoe groter de kans dat wij binnenkort bij u op de stoep staan met een overheerlijke Beursvloertaart, aangeboden door HEMA Mijdrecht.