Een mooie plek voor kunst

15 mei 2017

“We zijn heel blij met de panelen die de jongens en meiden van Leer-werkplaats Pallas voor ons maken” aldus Edith Gerritsma van KunstRondeVenen. ”Op 27 en 28 mei vindt de tweejaarlijkse atelierroute plaats. Om de werken zo goed en mooi mogelijk te kunnen presenteren op enkele gemeenschappelijke locaties, waren we op zoek naar expositiepanelen. We hebben toen een beroep gedaan op De Rondeveense Uitdaging”.

Lokale kunstenaars ontvangen u graag in hun atelier tijdens deze dagen om u kennis te laten maken met hun werk. U kunt uw favoriete kunstenaars selecteren op de startlocatie van de kunstroute, Art-galerie “Boven Verwachting” op Herenweg 298a in Wilnis. Vanaf deze locatie bepaalt u vervolgens zelf uw route langs de verschillende locaties van creatieve inwoners van de dorpskernen uit onze gemeente en laat u verrassen door het moois dat onze gemeente te bieden heeft in landschappen, workshops en artiesten die voor u optreden.

Niet alleen leer-werkplaats Pallas ging aan de slag, ook zijn materialen ter beschikking gesteld door Aannemersbedrijf Krimp B.V., Karwei, Bouwbedrijf Gebr. van Scheppingen en Platimex. Terwijl u tijdens KunstRondeVenen geniet van kunst en optredens, is tevens het eindresultaat van deze panelen te bewonderen.

Meer informatie: www.kunstrondevenen.nl  

 

Foto Michael Hartwigsen