“Een mooie gelegenheid om Amerpoort op de kaart te zetten!”

27 september 2019

Amerpoort Vinkenoord doet op 10 oktober mee en is daarmee de gelukkige winnaar van de 4e  Beursvloertaart van de Week. Op deze locatie vindt 24/7 begeleiding plaats van 15 bewoners met een licht tot matige verstandelijke beperking. Voor de dagbesteding zijn ze onlangs gestart met koffiehuis ’t Veenhoekje waar iedereen van harte welkom is om een lekker kopje koffie of thee met iets lekkers te nuttigen. ‘t Veenhoekje is te vinden op de hoek van de Broedplaats in Vinkeveen. Hoe leuk zou het zijn als men voor de mensen van de dagbesteding op de Beursvloer een match kan maken voor een horeca-workshop waarin alle do’s & don’ts van het vak verteld wordt.
“De Beursvloer is een mooie gelegenheid om Amerpoort op de kaart te zetten” zo laat begeleider Wietse weten, terwijl hij samen met Tim en Jessica de taart in ontvangst neemt. “Een ruildienst is altijd wel leuk en de vorige keer was ons supergoed bevallen”.

Een groot aantal bedrijven hebben zich al aangemeld voor deelname aan de Beursvloer op 10 oktober 2019.
Wilt u als vereniging of stichting kans maken op het aanbod van bedrijven? Schrijf u dan in voor de Beursvloer en bedenk een originele tegenpresentatie.

De Beursvloer is op 10 oktober van 16.30 tot 18.00 uur in het Gemeentehuis in Mijdrecht. Meer informatie en aanmelden? Kijk op www.derondeveenseuitdaging.nl