“De Beursvloer heeft ons veel contacten opgeleverd”

12 september 2019

Op 10 oktober vindt de negende Beursvloer De Ronde Venen plaats in het gemeentehuis in Mijdrecht. Hét ontmoetingsmoment voor bedrijven en maatschappelijke organisaties.

Aanmelders maken iedere week kans op de Beursvloertaart van de Week, die dit keer werd gewonnen door Stichting Chazz. Zij organiseren ieder jaar Chazz, hét jazzfestival in De Hoef en wijde omgeving. De opbrengst gaat naar het goede doel.  “ De organisatie draait volledig op vrijwilligers, en daar is altijd een tekort aan. Vooral op doordeweekse dagen is alle hulp welkom. De Beursvloer heeft ons veel contacten opgeleverd en natuurlijk ook helpende handen, daarom doen we nu ook weer mee!” zo laat Madelon ons weten. De 15e editie van Chazz wordt gehouden op 27 juni 2020. Naast hulp bij het opbouwen en afbreken zijn ze ook op zoek naar fotografen, ondersteuning bij de PR en Pr-materialen dus mocht u iets voor hen kunnen betekenen, dan zien we u ook graag op de Beursvloer.

Wilt u een heerlijke Beursvloertaart van de Week winnen én meedoen aan de Beursvloer op 10 oktober van 16.30 tot 18.00 uur in het Gemeentehuis in Mijdrecht? Schrijf uw bedrijf, vereniging of stichting dan snel in. Hoe sneller u inschrijft, hoe groter de kans dat wij binnenkort bij u op de stoep staan met een overheerlijke Beursvloertaart, aangeboden door HEMA Mijdrecht.