Dagje dierentuin voor minimagezinnen groot succes!

20 augustus 2018

DE RONDE VENEN – Maar liefst 180 mensen hadden de dag van hun leven. Een hele dag konden ze doorbrengen in Diergaarde Blijdorp in Rotterdam. Voor alles was gezorgd: het vervoer, de entree, het eten en drinken. “Het was echt een hele mooie dag voor mij en mijn gezin” zo liet een van de deelnemers weten. Velen gaven aan volop genoten te hebben. Dit alles was mogelijk dankzij de royale ondersteuning van vele ondernemers die tijdens de belactie van De Rondeveense Uitdaging in april gul hebben bijgedragen aan sponsoring van de Op-stap cheque, met het dagje dierentuin als een van de activiteiten.

Op-Stap Cheque voor minimagezinnen
Om minimagezinnen met kinderen tot 18 jaar in De Ronde Venen een steuntje in de rug te geven, heeft De Rondeveense Uitdaging het initiatief genomen om samen met de Voedselbank, Tympaan De Baat, het Servicepunt, Stichting Kwadraad, bibliotheek AVV en de gemeente De Ronde Venen, deze gezinnen ontspannende en nuttige activiteiten aan te bieden. Om zo een stap vooruit in de toekomst te kunnen zetten.

De activiteiten waarmee we de inzenders van de Op-stap cheque heel blij maken worden zoveel als mogelijk de komende periode uitgevoerd. Van het dagje dierentuin, het verrassingsdiner en de spelletjesmiddag hebben de mensen al kunnen genieten. Andere activiteiten zoals een abonnement voor de sportschool en bibliotheek worden binnenkort gerealiseerd. Ook hebben we van verschillende modezaken nieuwe kleding gekregen waarmee we veel mensen blij kunnen maken en hebben verschillende kappers een knipbeurt aangeboden.

Mooie ondersteuning
Het dagje dierentuin is mogelijk gemaakt dankzij ondersteuning van: Riki Stichting en de Jumbo supermarkten in Vinkeveen en Wilnis, Extravast BV, Test Equipment Nederland, Gasse Wonen, Brabebo Autorecycling Mijdrecht BV, Ruijgrok Makelaars OG BV, C.W. den Ouden, Stieva Metaalbewerking, Amco Compressoren, De Elementen, Roadworks, Kranenburg Schadenet, Install.bedr. C&R van der Wilt, Autobedrijf Kooyman, JVK Grondwerken BV, Van Kouwen Mijdrecht, Slagboom Accountants, Door to Door, Van Oudenallen Fourage & Transport, Rembrands Schildersbedrijf, Van der Zwaard, R.E. Treur Holding BV, L’Opera, Facility company 1 Zijn, Assuline, Woest Developers en Kijk Virtueel.