Belteam De Rondeveense Uitdaging haalt 8.250 euro op voor minimagezinnen!

26 april 2018

DE RONDE VENEN – Een team van ondernemers heeft donderdagmiddag 26 april de telefoon opgepakt om collega-ondernemers uit te dagen 77 minimagezinnen in De Ronde Venen een dagje dierentuin, een knipbeurt of een sportabonnement te gunnen. Samen haalden ze 8.250 euro op om deze activiteiten te realiseren.

Er werd niet alleen geld opgehaald, ook werden door kappers knipbeurten aangeboden en door een sportschool een aantal abonnementen toegezegd.

Op-Stap Cheque voor minimagezinnen
Om minimagezinnen met kinderen tot 18 jaar in De Ronde Venen een steuntje in de rug te geven, heeft De Rondeveense Uitdaging het initiatief genomen om samen met de Voedselbank, Tympaan De Baat, het Servicepunt, Stichting Kwadraad en de gemeente De Ronde Venen, deze gezinnen ontspannende en nuttige activiteiten aan te bieden. Om zo een stap vooruit in de toekomst te kunnen zetten.

Op Valentijnsdag hebben 300 minimagezinnen de Op-Stap Cheque ontvangen met een aanbod van ontspannende en nuttige activiteiten. 77 ontvangers stuurden de cheque retour en gaven aan dat ze met een bezoek aan de dierentuin, een knipbeurt bij de kapper, een abonnement voor de sportschool, de bibliotheek of het zwembad heel blij zouden zijn.

Drie activiteiten per minimagezin
De initiatiefnemers achter de Op- Stap Cheque zijn De Rondeveense Uitdaging, Voedselbank De Ronde Venen, Tympaan De Baat, het Servicepunt, Stichting Kwadraad, bibliotheek AVV en de gemeente De Ronde Venen. Zij hopen per minimagezin drie activiteiten te kunnen realiseren. Wilt u ook een bijdrage leveren aan het realiseren van de activiteiten op de Op-Stap Cheque? Dat kan nog steeds! Bel met Servicepunt De Ronde Venen: 0297-587600